Nieuwbouw villa Middelburg Rittenburg

Villa Middelburg Rittenburg

Voor een particuliere opdrachtgever heb ik deze ruime villa ontworpen op een vrije kavel in de wijk Rittenburg. Volgens het beeldkwaliteitsplan is het de bedoeling om hier woningen te realiseren die geïnspireerd zijn op de jaren-30-stijl. Daarbij is het toegestaan en zelfs wenselijk om in de vormgeving ook moderne elementen toe te passen. In dit ontwerp is de jaren-30-stijl op een zorgvuldige manier gecombineerd met moderne kenmerken tot een woning die past in de huidige tijd, maar die niet breekt met het verleden.

De Walcherse Adviescommissie Ruimtelijke Kwaliteit (WARK) heeft het conceptplan goedgekeurd in de vooroverleg-procedure bij de gemeente Middelburg. Ook is het voorlopig ontwerp getoetst aan het bestemmingsplan. Nu de gemeente in grote lijnen akkoord is, hebben we groen licht om het ontwerp technisch verder uit te werken voor de definitieve indiening van de aanvraag van de omgevingsvergunning.

Meer afbeeldingen en informatie over deze nieuwbouwwoning kun je vinden bij de projecten onder ZELFBOUW.

Verbouwing entreehal winkel Hilversum

Winkelpand in Hilversum is na grondige verbouwing weer in gebruik genomen. Inmiddels is ook de omgevingsvergunning verleend voor de volgende gevelaanpassing.

Nieuwbouwwoning op vrije kavel in Monster

Nieuwe opdracht: nieuwbouw van een moderne woning op een vrije kavel in Monster. Na afronding van het schetsontwerp, heb ik nu de opdracht gekregen voor de verdere uitwerking van deze woning.

Vrijstaande villa en bijgebouwen Nieuwerkerk aan den IJssel

Als eerste fase van deze ontwerpopdracht heb ik een schetsplan gemaakt en ingediend bij de gemeente voor vooroverleg. Om de haalbaarheid van deze bouwplannen te toetsen.

Schetsontwerp groepskavel Struitenweg Rotterdam

In opdracht van de gemeente Rotterdam heb ik een schetsontwerp gemaakt voor deze zelfbouwkavel aan de Struitenweg in Rotterdam.

Nieuw woningontwerp - Comfort Home

Ik heb een nieuwe woning toegevoegd aan de collectie met kant-en-klare woningontwerpen: Comfort Home. Een vrijstaande villa met traditionele kenmerken, verwerkt in een moderne vormgeving.

Villa Panorama in Park 16Hoven

Deze moderne transparante villa met afgeronde vormen heb ik ingepast op de vrije kavels van Park Zestienhoven. Om te laten zien wat je kunt met deze kavels en met dit woningontwerp en met de kavel in de Vijverbuurt.