Blog

Bouw villa in Middelburg vordert

De bouw van deze villa in de wijk Rittenburg verloopt voorspoedig. De uitvoering van deze vrijstaande woning in jaren-30-stijl vordert. En nu de steigers weg zijn, kunnen we ons al goede voorstelling maken van het eindresultaat.

Architect aan Zet Rotterdam

Gemeente Rotterdam wil meer verantwoordelijkheid overlaten aan architecten bij bepaalde bouw- en verbouwprojecten. Hiervoor is de pilot Architect aan Zet opgezet. Vandaag heb ik het certificaat gehaald om dit type vergunningvrije projecten te kunnen begeleiden; van schets tot oplevering. Dat scheelt tijd en legeskosten voor de klant.

Nieuwbouw moderne villa in uitvoering

De bouw van deze moderne villa vordert. Nu is het casco nog helemaal ingepakt in steigers en doek. Binnenkort kunnen we de moderne vormgeving van deze vrijstaande woning met veel licht en glas bewonderen.

Nieuwbouw villa Middelburg Rittenburg

Het voorlopig ontwerp voor deze villa in jaren-30-stijl met een moderne twist is goedgekeurd door de gemeente. Nu aan de slag met de uitwerking van het bouwplan voor de definitieve aanvraag omgevingsvergunning.

Verbouwing entreehal winkel Hilversum

Winkelpand in Hilversum is na grondige verbouwing weer in gebruik genomen. Inmiddels is ook de omgevingsvergunning verleend voor de volgende gevelaanpassing.

Nieuwbouwwoning op vrije kavel in Monster

Nieuwe opdracht: nieuwbouw van een moderne woning op een vrije kavel in Monster. Na afronding van het schetsontwerp, heb ik nu de opdracht gekregen voor de verdere uitwerking van deze woning.

Vrijstaande villa en bijgebouwen Nieuwerkerk aan den IJssel

Als eerste fase van deze ontwerpopdracht heb ik een schetsplan gemaakt en ingediend bij de gemeente voor vooroverleg. Om de haalbaarheid van deze bouwplannen te toetsen.

Schetsontwerp groepskavel Struitenweg Rotterdam

In opdracht van de gemeente Rotterdam heb ik een schetsontwerp gemaakt voor deze zelfbouwkavel aan de Struitenweg in Rotterdam.

Nieuw woningontwerp - Comfort Home

Ik heb een nieuwe woning toegevoegd aan de collectie met kant-en-klare woningontwerpen: Comfort Home. Een vrijstaande villa met traditionele kenmerken, verwerkt in een moderne vormgeving.

Villa Panorama in Park 16Hoven

Deze moderne transparante villa met afgeronde vormen heb ik ingepast op de vrije kavels van Park Zestienhoven. Om te laten zien wat je kunt met deze kavels en met dit woningontwerp en met de kavel in de Vijverbuurt.