Blog

Nieuwbouwwoning op vrije kavel in Monster

Nieuwe opdracht: nieuwbouw van een moderne woning op een vrije kavel in Monster. Na afronding van het schetsontwerp, heb ik nu de opdracht gekregen voor de verdere uitwerking van deze woning. (geplaatst 03-10-2016)

Vrijstaande villa en bijgebouwen Nieuwerkerk aan den IJssel

Als eerste fase van deze ontwerpopdracht heb ik een schetsplan gemaakt en ingediend bij de gemeente voor vooroverleg. Om de haalbaarheid van deze bouwplannen te toetsen. (geplaatst: 12-02-2016)

Beurs Eigen Huis Bouwen in Utrecht

Komend weekend kun je weer naar de Beurs Eigen Huis. Met veel informatie en inspiratie voor al je bouwplannen. Ik ben er ook, dus wil je me spreken? Bel of Whatsapp me dan vanaf de beurs of maak van tevoren een afspraak. Of kijk bij de stand van de BBAN.

Schetsontwerp groepskavel Struitenweg Rotterdam

In opdracht van de gemeente Rotterdam heb ik een schetsontwerp gemaakt voor deze zelfbouwkavel aan de Struitenweg in Rotterdam.

Nieuw woningontwerp - Comfort Home

Ik heb een nieuwe woning toegevoegd aan de collectie met kant-en-klare woningontwerpen: Comfort Home. Een vrijstaande villa met traditionele kenmerken, verwerkt in een moderne vormgeving.

Villa Panorama in Park 16Hoven

Deze moderne transparante villa met afgeronde vormen heb ik ingepast op de vrije kavels van Park Zestienhoven. Om te laten zien wat je kunt met deze kavels en met dit woningontwerp en met de kavel in de Vijverbuurt.