Comfort Home

Comfort Home

Comfort Home is een ruime vrijstaande villa, die voorzien is van alle hedendaagse gemakken. De woning heeft een vertrouwd uiterlijk door traditionele kenmerken, zoals de schuine kap, de open haard met schoorsteen en de veranda. Maar deze  klassieke elementen zijn wel op een eigentijdse manier vormgegeven in dit ontwerp. Verder heeft het huis een warm en duurzaam karakter door het gebruik van natuurlijke materialen, een goede isolatie en de vormgeving met een serre en veranda. Door deze natuurlijke uitstraling zal de woning ook goed passen in een groene omgeving. Het is een geborgen plek om je echt thuis te voelen.

KENMERKEN

Bruto Vloeroppervlak (BVO):    257 m2 
Bruto inhoud:                               662 m3
Footprint op de kavel :               11,2 x 10,5 m
Raming bouwkosten:                 € 320.000 (incl. BTW)

Villa Panorama
Lichte woning met veel uitzicht en afgeronde vormen. De houten puien zijn naar wens in te delen met afwisselend glasvlakken en houten panelen. Het groendak gaat vloeiend over in een groene gevel.
Patiowoning met houten gevels en groen dak
Gelijkvloerse woning met drie slaapkamers en een rustige patio in het midden. Het schuine dakvlak is voorzien van ronde dakramen en begroeid met vegetatie naar keuze. Duurzaam door goede isolatie, de houten gevelafwerking en een groen dak.