Nieuw woningontwerp – Comfort Home

Nieuw woningontwerp - Comfort Home

Ik heb een nieuwe woning toegevoegd aan mijn collectie met kant-en-klare woningontwerpen: Comfort Home. Een vrijstaande villa met traditionele kenmerken, verwerkt in een moderne vormgeving. Natuurlijke materialen zoals hout en leisteen geven de woning bovendien een warm en duurzaam karakter. Kortom: eigentijds en toch vertrouwd – een plek om je thuis te voelen.

Wil je meer weten over deze woning?

Nieuwbouw villa Middelburg Rittenburg

Het voorlopig ontwerp voor deze villa in jaren-30-stijl met een moderne twist is goedgekeurd door de gemeente. Nu aan de slag met de uitwerking van het bouwplan voor de definitieve aanvraag omgevingsvergunning.

Verbouwing entreehal winkel Hilversum

Winkelpand in Hilversum is na grondige verbouwing weer in gebruik genomen. Inmiddels is ook de omgevingsvergunning verleend voor de volgende gevelaanpassing.

Nieuwbouwwoning op vrije kavel in Monster

Nieuwe opdracht: nieuwbouw van een moderne woning op een vrije kavel in Monster. Na afronding van het schetsontwerp, heb ik nu de opdracht gekregen voor de verdere uitwerking van deze woning.

Vrijstaande villa en bijgebouwen Nieuwerkerk aan den IJssel

Als eerste fase van deze ontwerpopdracht heb ik een schetsplan gemaakt en ingediend bij de gemeente voor vooroverleg. Om de haalbaarheid van deze bouwplannen te toetsen.

Schetsontwerp groepskavel Struitenweg Rotterdam

In opdracht van de gemeente Rotterdam heb ik een schetsontwerp gemaakt voor deze zelfbouwkavel aan de Struitenweg in Rotterdam.

Villa Panorama in Park 16Hoven

Deze moderne transparante villa met afgeronde vormen heb ik ingepast op de vrije kavels van Park Zestienhoven. Om te laten zien wat je kunt met deze kavels en met dit woningontwerp en met de kavel in de Vijverbuurt.