Nieuwbouw moderne villa in uitvoering

Nieuwbouw woning in de steigers

De bouw van deze ruime moderne villa in Nieuwerkerk aan den IJssel is gestart in de zomer van 2019. Nu, in het voorjaar van 2020, beginnen de contouren van de woning duidelijk vorm te krijgen. Het casco van de woning staat er en de komende maanden zal er hard gewerkt worden aan de afwerkingen en het plaatsen van de kozijnen.

Hoewel het ingepakte geraamte van de woning er nog kaal en leeg uitziet, krijg je al een indruk van de vormen en afmetingen van deze vrijstaande villa. De grote ruimtes tekenen zich af en de riante openingen in de gevel worden zichtbaar waardoor binnenkort veel licht binnenvalt. De vide middenin de woning is tijdelijk dicht gezet voor de veiligheid, maar toch ervaar je al de ruimtelijkheid die deze vloeropening straks zal bieden.

In de komende maanden zal dit huis in aanbouw stap voor stap meer vorm krijgen. Wil je alvast een indruk krijgen van het eindresultaat? Bekijk dan de afbeeldingen en informatie bij dit project onder zelfbouw woningen.

Bouw villa in Middelburg vordert
De bouw van deze villa in de wijk Rittenburg verloopt voorspoedig. De uitvoering van deze vrijstaande woning in jaren-30-stijl vordert. En nu de steigers weg zijn, kunnen we ons al goede voorstelling maken van het eindresultaat.
Architect aan Zet Rotterdam
Gemeente Rotterdam wil meer verantwoordelijkheid overlaten aan architecten bij bepaalde bouw- en verbouwprojecten. Hiervoor is de pilot Architect aan Zet opgezet. Vandaag heb ik het certificaat gehaald om dit type vergunningvrije projecten te kunnen begeleiden; van schets tot oplevering. Dat scheelt tijd en legeskosten voor de klant.
Nieuwbouw villa Middelburg Rittenburg
Het voorlopig ontwerp voor deze villa in jaren-30-stijl met een moderne twist is goedgekeurd door de gemeente. Nu aan de slag met de uitwerking van het bouwplan voor de definitieve aanvraag omgevingsvergunning.
Verbouwing entreehal winkel Hilversum
Winkelpand in Hilversum is na grondige verbouwing weer in gebruik genomen. Inmiddels is ook de omgevingsvergunning verleend voor de volgende gevelaanpassing.
Nieuwbouwwoning op vrije kavel in Monster
Nieuwe opdracht: nieuwbouw van een moderne woning op een vrije kavel in Monster. Na afronding van het schetsontwerp, heb ik nu de opdracht gekregen voor de verdere uitwerking van deze woning.
Vrijstaande villa en bijgebouwen Nieuwerkerk aan den IJssel
Als eerste fase van deze ontwerpopdracht heb ik een schetsplan gemaakt en ingediend bij de gemeente voor vooroverleg. Om de haalbaarheid van deze bouwplannen te toetsen.
Schetsontwerp groepskavel Struitenweg Rotterdam
In opdracht van de gemeente Rotterdam heb ik een schetsontwerp gemaakt voor deze zelfbouwkavel aan de Struitenweg in Rotterdam.
Nieuw woningontwerp - Comfort Home
Ik heb een nieuwe woning toegevoegd aan de collectie met kant-en-klare woningontwerpen: Comfort Home. Een vrijstaande villa met traditionele kenmerken, verwerkt in een moderne vormgeving.
Villa Panorama in Park 16Hoven
Deze moderne transparante villa met afgeronde vormen heb ik ingepast op de vrije kavels van Park Zestienhoven. Om te laten zien wat je kunt met deze kavels en met dit woningontwerp en met de kavel in de Vijverbuurt.