Eerder werk

Haga Ziekenhuis Den Haag Entreehal

Nieuwbouw van de nieuwe hoofdentree van het Haga Ziekenhuis den Haag, locatie Leyweg. Realisatie van een nieuwe entreehal met ontvangst, espressobar, restaurant en auditorium. Ook de eerste fase van de nieuwe binnenstraat die alle bouwdelen zal ontsluiten was onderdeel van dit project. In opdracht van het Haga Ziekenhuis, in dienst van Architecten aan de Maas (ontwerp exterieur en interieur t/m uitvoering 2010 - 2013)

Haga Ziekenhuis renovatie gevels

Renovatie van de gevels van het Haga Ziekenhuis locatie Leyweg. Alle betonnen gevels van het bestaande gebouw worden gerenoveerd en opgewaardeerd door een nieuwe lichte gevel achter de bestaande betonnen gevel te maken. Een vernieuwd uiterlijk en goede isolatie met behoud van het oorspronkelijke karakter. In opdracht van het Haga Ziekenhuis, in dienst van Architecten aan de Maas (ontwerp t/m gefaseerde uitvoering 2008 - 2013)

Haga Ziekenhuis Den Haag entree SEH

Nieuwe entree voor de Spoedeisende hulp. Passend bij de renovatie van de bestaande gevels is een uitbouw gemaakt in de vorm van een erker ten behoeve van de entree met wachtruimte voor patiënten en toegangen voor ambulances. De patiënten-entree wordt gemarkeerd door een luifel van staal en hout. In opdracht van het Haga Ziekenhuis, in dienst van Architecten aan de Maas (ontwerp t/m oplevering 2010 - 2011)

Catharina Ziekenhuis nieuwe polikliniek

Nieuwbouw polikliniek bij het Catharina ziekenhuis Eindhoven: nieuw gebouw van acht verdiepingen hoog met daarin poliklinieken, verpleegafdelingen, dialyseafdeling en kantoorruimte. Ook de verbindingsgang naar het bestaande gebouw was onderdeel van dit project. In opdracht van het Catharina Ziekenhuis Eindhoven, in dienst van Architecten aan de Maas (ontwerp t/m uitvoering 2009 - 2013)

Catharina Ziekenhuis Eindhoven renovatie polikliniekgebouw

Renovatie van het bestaande polikliniekgebouw van het Catharina ziekenhuis Eindhoven. Renovatie van het bestaande gebouw A met daarin verschillende poliklinieken verdeeld over vier verdiepingen. In opdracht van het Catharina Ziekenhuis en in dienst van Architecten aan de Maas. (ontwerp t/m bestek-fase 2012 - 2013).

Catharina Ziekenhuis renovatie verpleegafdelingen

Renovatie van de verpleegafdelingen van het Catharina Ziekenhuis in Eindhoven. Het ontwerp voor de vernieuwde verpleegafdelingen in het bestaande gebouw H. In opdracht van het Catharina ziekenhuis en in dienst van Architecten aan de Maas (ontwerp t/m bestek-fase 2012 - 2013)

Interieur Zorgplein Harlingen

Interieurontwerp en interieurvisie voor de gebouwrenovatie van het bestaande gebouw. Resultaat was een leidraad voor de uitwerking van alle toekomstige verbouwplannen binnen dit zorgcentrum. De renovatie van het dagbehandelingscentrum is volledig ontworpen. Op basis van de bovengenoemde interieurvisie is dit bouwdeel uitgewerkt in het thema Waddeneiland w.b.t. indeling, afwerkingen, verlichting, timmerwerk, wandfoto's en meubilair. Deze afdeling diende als voorbeeld voor de verbouwplannen die volgden. In opdracht van Zorggroep Noorderbreedte, in dienst van Architecten aan de Maas (ontwerp t/m uitvoering 2009 - 2011)

Interieur Apotheek Oosterpark Harlingen

Ontwerp van de plattegrondindeling en het interieur voor Apotheek Oosterpark, binnen het gebouw van Zorgplein Harlingen. Het interieurontwerp is uitgewerkt volgens het thema Waddenzee dat ook wordt toegepast in andere delen van het gebouw. In opdracht van Apotheek Oosterpark, in dienst van Architecten aan de Maas (ontwerp t/m uitvoering 2011 - 2012)

Sint Anna ziekenhuis Geldrop renovatie

Renovatie van het bestaande gebouw. De gevels zijn opgewaardeerd tot goed geïsoleerde gevels met een nieuw uiterlijk dat aansluit bij de eerder gerealiseerde nieuwbouw. Aan de binnenzijde van het bestaande gebouw zijn de entreehal en bijna alle medische afdelingen vernieuwd, zoals verpleegafdelingen, poliklinieken, restaurant en centrale-sterilisatie-afdeling. In opdracht van het Sint Anna Ziekenhuis, in dienst van Architecten aan de Maas (ontwerp t/m oplevering 2004 - 2013)

Maastro Clinic Maastricht interieur

Renovatie en uitbreiding van dit radiotherapeutisch instituut op het terrein van het Academisch Ziekenhuis Maastricht. Bij dit interieurontwerp stond de prettige ervaring voor de vaak ernstig zieke patiënten centraal (healing environment). Er is een heldere plattegrondindeling en routing gemaakt en de afwerkingen in het interieur geven dit medische gebouw een warme en huiselijke sfeer. In opdracht van Maastro Clinic Maastricht, in dienst van Architecten aan de Maas (interieurontwerp t/m uitvoering 2003 - 2007)

Nieuwbouw Meander Medisch Centrum

Visie-ontwerp (tender) voor de nieuwbouw van dit ziekenhuis in Amersfoort. Landschappelijke inpassing is op deze locatie aan de rand van de stad zeer belangrijk, waardoor gekozen is voor een concept van een golvend opgetild groendak. Hieronder is een entree met binnenstraat gepland en hierop zijn verschillende bouwblokken aangesloten. In opdracht van Meander Medisch Centrum en in dienst van Architecten aan de Maas i.s.m. landschapsarchitect van VHP (visieontwerp 2005)

Radiotherapie MCH Leidschendam

Visie-ontwerp (tender) voor de nieuwbouw van een radiotherapeutisch instituut op de locatie Antoniushove van het Medisch Centrum Haaglanden in Leidschendam. In dienst van Architecten aan de Maas (visie-ontwerp 2012)

18 woningen Nieuwerkerk aan den IJssel

Nieuwbouw van 18 eengezinswoningen op een locatie met hoge geluidsbelasting door autowegen en het spoor. Daardoor tuinen en voordeuren gericht op het binnenhof. In dienst van Spring-architecten en in opdracht van Heijmans Vastgoed. (ontwerp t/m uitvoering 2001 - 2003)

14 woningen Buytewegh Nieuwkoop

Aan de rand van Nieuwkoop met prachtig uitzicht op het water en de natuur, zijn 14 nieuwe 2-onder-1- kapwoningen gerealiseerd. Er zijn twee verschillende types gemaakt die duidelijk familie van elkaar zijn. In dienst van Spring-architecten en in opdracht van Vink bouw. (ontwerp t/m uitvoering 2000 - 2002)

Appartementen Leimuiden

Nieuwbouw van een kleinschalig appartementengebouw met 8 appartementen voor senioren. In dienst van Spring-architecten en in opdracht van Woondiensten Aarwoude. (voorontwerp en definitief ontwerp 2002 - 2003)

50 woningen Korendijk

Nieuwbouw van 50 woningen in opdracht van de woningstichting Korendijk. Er zijn 4 verschillende woningtypes gerealiseerd op diverse locaties in Goudswaard en Zuid-Beijerland. Het zijn koop- en huurwoningen in de vorm van eengezinswoningen, seniorenwoningen en appartementen voor jongeren. In dienst van Spring-architecten. (ontwerp t/m uitvoering 2000 - 2003)

Zorgwoningen Vijverzoom Hernesseroord Middelharnis

Deelproject van een nieuw masterplan voor deze woon-zorginstelling voor verstandelijk gehandicapten. Dit deelplan 'Vijverzoom' bestaat uit 4 vierpersoons groepswoningen met 4 persoonlijke slaapkamers en een gemeenschappelijke woonkamer. In opdracht van Stichting Zuidwester en in dienst van Spring-architecten. (voorontwerp en definitief ontwerp 2001 - 2003)

Zorgwoningen Heesterhof Hernesseroord Middelharnis

Ander deelproject van het nieuwe masterplan voor deze woon-zorginstelling. Dit deelplan ‘Heesterhof’ bevat tien vierpersoons groepswoningen voor verstandelijk gehandicapten in een gesloten bouwblok rondom een besloten binnenhof. In opdracht van Stichting Zuidwester en in dienst van Spring-architecten. (voorontwerp t/m bestek 2001 - 2003)

Woongebouw Sliedrecht

Nieuwbouw van een grootschalig en multifunctioneel appartementengebouw met 51 huurwoningen, 51 koopwoningen, kantoorruimte en 13 grondgebonden woningen. In dienst van Spring-architecten en in opdracht van BM van Houwelingen en Planoform Vastgoedontwikkeling. (voorontwerpfase 2002 - 2003)

Centrumplan Woubrugge

Ontwerp voor de nieuwbouw van 3 kleinschalige woongebouwen: één gebouw met 8 appartementen en winkelruimte, één uitbreiding van een fietsenwinkel met daarboven twee appartementen en daarnaast een woongebouw met 7 appartementen voor senioren. In dienst van Spring-architecten en in opdracht van Woondiensten Aarwoude. (voorontwerp en definitief ontwerp 2000 - 2002)