Patiowoning met houten gevels en groen dak

Patiowoning met houten gevels en groen dak

Deze patiowoning met houten gevels en een groen dak heeft een natuurlijke uitstraling. Op een groene plek zal het huis daarom gemakkelijk opgaan in zijn omgeving. En in een stedelijk gebied voegt de woning juist een stukje natuur toe. Verder is het hier een oase van rust door de gesloten buitengevels. Die hebben namelijk bijna geen raamopeningen. Maar de centraal gelegen binnenplaats is hier de bron van licht en lucht. De woning is duurzaam en energiezuinig door goede isolatie, natuurlijk materiaalgebruik en het groene dak. Bovendien liggen alle kamers gelijkvloers op de begane grond, waardoor je hier kunt blijven wonen tot op hoge leeftijd.

KENMERKEN

Bruto Vloeroppervlak (BVO):  179 m2
Bruto inhoud:                             675 m3
Footprint op de kavel :             13,2 x 16 m
Raming bouwkosten:               € 342.000 (incl. BTW)

Comfort Home
Comfort home is een vrijstaande villa met een vertrouwd uiterlijk door traditionele elementen. Toch heeft de woning een eigentijdse vormgeving en een natuurlijke uitstraling. Het is een geborgen plek om de echt thuis te voelen.
Villa Panorama
Lichte woning met veel uitzicht en afgeronde vormen. De houten puien zijn naar wens in te delen met afwisselend glasvlakken en houten panelen. Het groendak gaat vloeiend over in een groene gevel.