Schetsontwerp

Schetsontwerp door architect Studio Stylo

Heb je een bouwkavel gekocht en wil je nu starten met de ontwikkeling van je droomhuis? Misschien heb je al veel idee├źn over jouw ideale woning en vraag je je af hoe je al die dromen vertaalt naar een echt huis. Daarbij help ik je graag met mijn ontwerpen. Maar hoe weet je of ik een geschikte architect ben, die past bij jouw wensen? Kortom, hoe weet je of het klikt? Dat is best lastig om in te schatten van tevoren. En daarom bied ik je aan om een schetsontwerp te maken als eerste stap.

We bespreken je bouwplannen, woonwensen en de kaveleigenschappen en in een eerste kennismakingsgesprek. Daaruit volgt een globaal programma van eisen. Op basis van die gegevens maak ik een aantal schetsen van mogelijke vormen en indelingen van een woning op je kavel. Ik maak verschillende varianten die we met elkaar vergelijken in het vervolgoverleg. En als dat nodig is, kan ik de schets die jou het meest aanspreekt nog wat aanpassen. Het resultaat is een document met verschillende schetsmodellen waaruit kun je een keuze kunt maken om mee verder te gaan.

Als je tevreden bent over het schetsontwerp en over onze samenwerking, dan kunnen we een vervolgopdracht afspreken voor de ontwerpfase(s) waarin ik je woningontwerp verder uitwerk. Maar als je niet verder wilt met Studio Stylo, dan ben je helemaal vrij om de opdracht af te ronden na deze schetsfase.

Ben je geïnteresseerd in een schetsontwerp?