Schetsontwerp

Schetsontwerp door architect Studio Stylo

Heb je een bouwkavel gekocht en wil je nu starten met de bouwplannen voor je woning? Misschien heb je al veel idee├źn over jouw ideale huis. Maar hoe voeg je al die wensen samen, zodat ze samenhangend geheel worden; jouw droomhuis. Daarbij help ik je graag verder met mijn ontwerpen. Maar hoe weet je of ik de geschikte architect ben voor jou? Kortom, hoe weet je of het klikt? Dat is best lastig om in te schatten van tevoren. En daarom bied ik je aan om een schetsontwerp voor jouw woning te maken, als eerste stap.

We bespreken je bouwplannen, woonwensen en de kaveleigenschappen in een eerste kennismakingsgesprek. Daaruit volgt een globaal programma van eisen. Op basis van die gegevens maak ik een aantal schetsen van mogelijke vormen en indelingen van een woning op je kavel. Ik zet verschillende opties naast elkaar, die we met elkaar vergelijken in het vervolgoverleg. En als dat nodig is, pas ik de schets die jou het meest aanspreekt nog wat aan. Het resultaat is een document met verschillende schetsmodellen, waaruit kun je een keuze kunt maken om mee verder te gaan.

Als je tevreden bent over het schetsontwerp en over onze samenwerking, dan kunnen we een vervolgopdracht afspreken waarin ik je woningontwerp verder uitwerk. Maar als je niet verder wilt met Studio Stylo, dan ben je helemaal vrij om de opdracht af te ronden na deze schetsfase.

Ben je geïnteresseerd in een schetsontwerp, neem dan gerust contact met me op voor meer informatie?