Verbouwing entreehal winkel Hilversum

Entreehal winkel Hilversum

De entreehal van dit winkelpand in Hilversum is na een grondige verbouwing weer in gebruik genomen. De puien ter plaatse van de entree zijn vernieuwd, waardoor het uiterlijk van de entree een opwaardering heeft gekregen. Ook van binnen is de entreehal grondig gerenoveerd. Het ontvangstgebied met balie, leestafel, winkelschappen en koffiecorner is van top tot teen gestript en heeft een nieuwe indeling uitstraling gekregen.

Inmiddels heb ik een ontwerp en bijbehorend tekenwerk gemaakt voor een volgende gevelaanpassing, op de plek waar nu een grote garagedeur in de gevel aanwezig is met daarnaast een smalle toegangsdeur. Het plan is om daar een grote pui met vouwdeuren te maken en daarnaast een bredere toegangsdeur met entreeportaal. Ook hier wordt een lichtgrijze omkadering toegepast in dezelfde stijl als bij de eerder gerealiseerde entree van de winkel. Dit nieuwe element vormt een schakel tussen twee gebouwdelen die ten opzichte van elkaar gedraaid zijn. Voor deze tweede gevelaanpassing is nu de omgevingsvergunning verleend.

Meer afbeeldingen en informatie over deze verbouwing kun je vinden bij de projecten onder verbouwing.

Bouw villa in Middelburg vordert
De bouw van deze villa in de wijk Rittenburg verloopt voorspoedig. De uitvoering van deze vrijstaande woning in jaren-30-stijl vordert. En nu de steigers weg zijn, kunnen we ons al goede voorstelling maken van het eindresultaat.
Architect aan Zet Rotterdam
Gemeente Rotterdam wil meer verantwoordelijkheid overlaten aan architecten bij bepaalde bouw- en verbouwprojecten. Hiervoor is de pilot Architect aan Zet opgezet. Vandaag heb ik het certificaat gehaald om dit type vergunningvrije projecten te kunnen begeleiden; van schets tot oplevering. Dat scheelt tijd en legeskosten voor de klant.
Nieuwbouw moderne villa in uitvoering
De bouw van deze moderne villa vordert. Nu is het casco nog helemaal ingepakt in steigers en doek. Binnenkort kunnen we de moderne vormgeving van deze vrijstaande woning met veel licht en glas bewonderen.
Nieuwbouw villa Middelburg Rittenburg
Het voorlopig ontwerp voor deze villa in jaren-30-stijl met een moderne twist is goedgekeurd door de gemeente. Nu aan de slag met de uitwerking van het bouwplan voor de definitieve aanvraag omgevingsvergunning.
Nieuwbouwwoning op vrije kavel in Monster
Nieuwe opdracht: nieuwbouw van een moderne woning op een vrije kavel in Monster. Na afronding van het schetsontwerp, heb ik nu de opdracht gekregen voor de verdere uitwerking van deze woning.
Vrijstaande villa en bijgebouwen Nieuwerkerk aan den IJssel
Als eerste fase van deze ontwerpopdracht heb ik een schetsplan gemaakt en ingediend bij de gemeente voor vooroverleg. Om de haalbaarheid van deze bouwplannen te toetsen.
Schetsontwerp groepskavel Struitenweg Rotterdam
In opdracht van de gemeente Rotterdam heb ik een schetsontwerp gemaakt voor deze zelfbouwkavel aan de Struitenweg in Rotterdam.
Nieuw woningontwerp - Comfort Home
Ik heb een nieuwe woning toegevoegd aan de collectie met kant-en-klare woningontwerpen: Comfort Home. Een vrijstaande villa met traditionele kenmerken, verwerkt in een moderne vormgeving.
Villa Panorama in Park 16Hoven
Deze moderne transparante villa met afgeronde vormen heb ik ingepast op de vrije kavels van Park Zestienhoven. Om te laten zien wat je kunt met deze kavels en met dit woningontwerp en met de kavel in de Vijverbuurt.