Villa Panorama

Villa Panorama

Villa Panorama is een vrijstaande woning die weids uitzicht biedt naar alle kanten. Door de grote transparantie en openheid kun je maximaal genieten van het landschap rondom het huis. De woning is gemaakt van hoogwaardige duurzame materialen en heeft een groen dak en twee begroeide gevels. De houten kozijnen zijn naar wens in te delen met afwisselend glasvlakken en houten panelen. Bovendien zorgt de vormgeving met afgeronde hoeken voor een vriendelijk uiterlijk en een heel eigen karakter.

KENMERKEN

Bruto Vloeroppervlak (BVO):    198 m2
Bruto inhoud:                               615 m3
Footprint op de kavel :               12 x 13,2 m
Raming bouwkosten:                 € 380.000 (incl. BTW)

Villa Middelburg Rittenburg
Op een ruime kavel in de wijk Rittenburg wordt deze vrijstaande woning gebouwd. Het wordt een vrijstaande villa in jaren-30-stijl, maar mét eigentijdse elementen.
Bungalow buitengebied Nijverdal
In het buitengebied bij Nijverdal is een ruime vrijstaande woning ontworpen. De opzet van deze bungalow is levensloopbestendig; met de belangrijke ruimtes gelijkvloers. Woning en bijgebouwen zijn als één geheel vormgegeven onder een alles-verbindend dak
Moderne villa Hoek van Holland
Op een ruim perceel in de buurt van het strand van Hoek van Holland wordt deze vrijstaande woning gebouwd. Het wordt een moderne woning, afgewerkt met eigentijdse materialen zoals wit stucwerk, zwarte baksteen en antraciet-kleurige aluminium kozijnen.
Villa Nieuwerkerk aan den IJssel
Op een bijzondere locatie vlak langs de snelweg wordt deze ruime villa gebouwd. Een woning met een traditionele hoofdvorm met schuine kap. Maar ook met een modern uiterlijk door de grote glasvlakken, eigentijdse materiaalkeuze en vormgeving van de gevel.
Woning Monster Schelpenduin
Voor een kavel in Monster is deze vrijstaande woning ontworpen, op de locatie Schelpenduin vlakbij de duinen. De sculpturale vormgeving geeft de woning een moderne maar vriendelijke uitstraling. De indeling van binnen maakt het huis levensloopbestendig.
Bungalow met bedrijf in Rhoon
Moderne bungalow met platte daken op een kavel in Rhoon. De locatie van de zelfbouwkavels is bijzonder door de ligging op eilanden, in een overgangsgebied tussen bedrijventerrein en landelijk buitengebied. De opbouw van de bungalow is een helder samenspel van volumes: twee ten opzichte van elkaar verdraaide blokken en een transparante tussenruimte.
Groepskavel Struitenweg Rotterdam
Op verzoek van de gemeente Rotterdam heeft Studio Stylo een schetsontwerp gemaakt voor een stadskavel aan de Struitenweg in Oud-Charlois Rotterdam. Deze kavel ging in oktober 2015 in de verkoop voor een groep kopers om gezamenlijk te ontwikkelen.
Comfort Home
Comfort home is een vrijstaande villa met een vertrouwd uiterlijk door traditionele elementen. Toch heeft de woning een eigentijdse vormgeving en een natuurlijke uitstraling. Het is een geborgen plek om de echt thuis te voelen.
Patiowoning
Gelijkvloerse woning met drie slaapkamers en een rustige patio in het midden. Het schuine dakvlak is voorzien van ronde dakramen en begroeid met vegetatie naar keuze. Duurzaam door goede isolatie, de houten gevelafwerking en een groen dak.