Waarom

Comfort Home

Als je plannen hebt om je eigen huis te bouwen of om je huidige woning te verbouwen, dan ga je op zoek naar iemand die je daarbij kan adviseren. Er zijn verschillende partijen op de markt, met elk hun eigen benadering van een bouwproject. Als architect bekijk ik je bouwplannen in eerste instantie vanuit het ontwerp. En dat begint met jouw woonwensen en ideeën en een aantal randvoorwaarden zoals je budget, kavel of huidige woning. Binnen die kaders is eigenlijk alles nog mogelijk.

Het vertrekpunt voor het ontwerpen van je droomhuis is dus een veelheid van mogelijkheden. En niet allerlei onnodige beperkingen die je bijvoorbeeld tegenkomt in de catalogusbouw. Ontwerpen kost wel tijd en het maken van keuzes vraagt ook aandacht van jou. Maar dat is zeker de moeite waard. Door jouw betrokkenheid wordt het huis namelijk écht van jou. Daarbij is het niet mijn doel om zoveel mogelijk kubieke meters te realiseren voor de laagste prijs. Mijn werk staat voor het toevoegen van duurzame waarde: een goed doordacht woningontwerp met hoogwaardig materiaalgebruik. Kwaliteit waarvan je jarenlang kunt genieten, tot en met de verkoop van je woning.

Daarnaast ben ik als architect jouw onafhankelijke adviseur; ik werk alleen in opdracht van jou. Het is mijn enige belang om een ontwerp te maken waar jij gelukkig mee bent. En om ervoor te zorgen dat die plannen ook goed uitgevoerd worden tijdens de bouw van je woning. Ik ben niet gebonden aan bouwbedrijven of leveranciers, terwijl ik wel goed op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en regelgeving. Bovendien ben ik lid van de BNAde branchevereniging van Nederlandse Architecten. Dat betekent dat ik voldoe aan hun kwaliteitseisen en dat ik werk volgens hun gedragscode en leveringsvoorwaarden. Ook ben ik ingeschreven in het Nederlandse Architectenregister, een vereiste voor elke architect.

Met Studio Stylo kies je voor een ervaren architect die zelfstandig werkt en zo nodig samenwerking zoekt met andere adviseurs en bouwkundigen. In onderling overleg en per project bepalen we welke partijen er nodig zijn om in te schakelen bij jouw opdracht. Daarbij ben ik altijd jouw vaste aanspreekpunt van schets tot oplevering. In die samenwerking met anderen is het essentieel om duidelijke afspraken te maken en na te komen. Maar ook tussen architect en opdrachtgever vind ik het maken en nakomen vanheldere afspraken erg belangrijk.

Tenslotte is het voor mij vanzelfsprekend om goed te luisteren naar jouw wensen en ideeën. Ik ben graag betrokken bij je bouwplannen en ik verdiep me grondig in jouw manier van wonen. En die input vertaal ik in een goed doordacht woningontwerp speciaal voor jou. Dat noem ik dus drie keer woonwaarde: origineel, stijlvol, maatwerk.

Als mijn werkwijze en ontwerpstijl je aanspreken, neem dan gerust contact met me op voor meer informatie.