Woningen collectie

Villa Panorama

Ik ontwerp natuurlijk graag een woning speciaal voor jou op maat, op basis van je kavel en woonwensen. Maar om je snel op weg te helpen met je bouwplannen, heb ik ook een aantal kant-en-klare woningontwerpen gemaakt. Als één van die ontwerpen je aanspreekt, kun je ervoor kiezen om die woning te laten bouwen. Dat scheelt (ontwerp-)tijd en je weet meteen wat je krijgt. Ik kan elk ontwerp nog bijstellen aan de hand van je woonwensen. En verder zal ik de woning intekenen op je kavel. Dat vergt meestal ook nog een enkele aanpassingen. Dan heb je – eenvoudig en vlot – toch een origineel woningontwerp.

Als je geïnteresseerd bent in een woning hieronder, neem dan contact met me op voor meer informatie. Dan bespreken we meteen de mogelijkheden van dat ontwerp op je kavel.

Comfort Home

Comfort home is een vrijstaande villa met een vertrouwd uiterlijk door traditionele elementen. Toch heeft de woning een eigentijdse vormgeving en een natuurlijke uitstraling. Het is een geborgen plek om de echt thuis te voelen.

Villa Panorama

Lichte woning met veel uitzicht en afgeronde vormen. De houten puien zijn naar wens in te delen met afwisselend glasvlakken en houten panelen. Het groendak gaat vloeiend over in een groene gevel.

Patiowoning met houten gevels en groen dak

Gelijkvloerse woning met drie slaapkamers en een rustige patio in het midden. Het schuine dakvlak is voorzien van ronde dakramen en begroeid met vegetatie naar keuze. Duurzaam door goede isolatie, de houten gevelafwerking en een groen dak.