Woningen in opdracht

Woning Monster Schelpenduin

Op steeds meer plekken in Nederland zijn mooie locaties waar je een zeflbouwkavel kunt kopen. Als je de ideale kavel voor jouw droomhuis gevonden hebt, dan kun je aan de slag met het ontwerp. En dan heb je de kans om een unieke woning neer te zetten die helemaal voldoet aan jouw smaak en woonwensen. Met een ontwerp op maat haal je bovendien het maximale uit de kwaliteit en mogelijkheden van de kavel. En daarbij denk ik niet alleen aan maximale afmetingen, maar bijvoorbeeld ook aan een optimale oriëntatie ten opzichte van de zon, het water en overige bebouwing in de buurt. Hieronder vind je voorbeelden van woningontwerpen in opdracht.

Als je ook geïnteresseerd bent in een ontwerp op maat voor jouw kavel, neem dan contact met me op voor meer informatie. Dan bespreken we meteen de mogelijkheden voor een mooi ontwerp op jouw kavel.

Villa Middelburg Rittenburg

Op een ruime kavel in de wijk Rittenburg wordt deze vrijstaande woning gebouwd. Het wordt een vrijstaande villa in jaren-30-stijl, maar mét eigentijdse elementen.

Bungalow buitengebied Nijverdal

In het buitengebied bij Nijverdal is een ruime vrijstaande woning ontworpen. De opzet van deze bungalow is levensloopbestendig; met de belangrijke ruimtes gelijkvloers. Woning en bijgebouwen zijn als één geheel vormgegeven onder een alles-verbindend dak

Moderne villa Hoek van Holland

Op een ruim perceel in de buurt van het strand van Hoek van Holland wordt deze vrijstaande woning gebouwd. Het wordt een moderne woning, afgewerkt met eigentijdse materialen zoals wit stucwerk, zwarte baksteen en antraciet-kleurige aluminium kozijnen.

Villa Nieuwerkerk aan den IJssel

Op een bijzondere locatie vlak langs de snelweg wordt deze ruime villa gebouwd. Een woning met een traditionele hoofdvorm met schuine kap. Maar ook met een modern uiterlijk door de grote glasvlakken, eigentijdse materiaalkeuze en vormgeving van de gevel.

Woning Monster Schelpenduin

Voor een kavel in Monster is deze vrijstaande woning ontworpen, op de locatie Schelpenduin vlakbij de duinen. De sculpturale vormgeving geeft de woning een moderne maar vriendelijke uitstraling. De indeling van binnen maakt het huis levensloopbestendig.

Bungalow met bedrijf in Rhoon

Moderne bungalow met platte daken op een kavel in Rhoon. De locatie van de zelfbouwkavels is bijzonder door de ligging op eilanden, in een overgangsgebied tussen bedrijventerrein en landelijk buitengebied. De opbouw van de bungalow is een helder samenspel van volumes: twee ten opzichte van elkaar verdraaide blokken en een transparante tussenruimte.

Groepskavel Struitenweg Rotterdam

Op verzoek van de gemeente Rotterdam heeft Studio Stylo een schetsontwerp gemaakt voor een stadskavel aan de Struitenweg in Oud-Charlois Rotterdam. Deze kavel ging in oktober 2015 in de verkoop voor een groep kopers om gezamenlijk te ontwikkelen.